ماهی قزل
خانه / ماهی قزل آلا / خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده به صورت مستقیم و بدون واسطه می تواند یک فرصت خوب برای تامین ماهی مورد نظر با قیمت مناسب و کیفیت عالی باشد. اما توجه به این نکته نیز قابل توجه است که خرید ماهی تازه از شیلات پرورش ماهی بعضا به صورت عمده میسر است تا خرده فروشی، مسئله ی دیگر هم بحث مسافت خریدار تا شیلات های پرورش ماهی است که بیشتر در کنار رودخانه ها و سر چشمه های آب سرد در نقاط دور دست و ناهموار کشوری واقع شده اند و خرید مستقیم مشتری را محدود می سازند.

خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

مشخصات ماهی قزل آلا تازه:

اهمیت خرید ماهی قزل آلا تازه چه از نظر سلامت غذایی و چه از نظر ظاهر و طبخ برای همه ی افراد مهم است. تا جایی که ترجیح می دهند ماهی را از استخر پرورش ماهی به صورت زنده صید و خرید نمایند. اما بخاطر وجود محدودیت های پرورشی و بعد مسافت، خرید ماهی زنده بعضا امکانپذیر نیست و بهتر است ماهی قزل الا تازه را ابتدا شناسایی کنند و سپس اقدام به خرید نمایند. در زیر به نکاتی در مورد خرید ماهی تازه اشاره می کنیم:

  1. ماهی قزل آلا تازه دارای آبششی به رنگ قرمز روشن می باشد در صوتیکه ماهی مانده، آبششی به رنگ قرمز تیره دارد.
  2. ماهی قزل آلا تازه فلس زیادی در مقایسه با ماهی کهنه، روی پوستش نیست.
  3. گوشت ماهی تازه در اثر فشار دادن سریع به حالت اولیه باز می گردد در حالی که گوشت ماهی کهنه ساختاری متلاشی شده دارد.
  4. ماهی قزل آلا تازه در مقایسه با ماهی کهنه تر، بوی کمتری دارد.
  5. پوست ماهی قزل آلا کهنه به گوست ماهی چسبیده اسست و به سختیی جدا می شود در صورتیکه پوست ماهی تازه براحتی جدا می شود.
  6. چشمان ماهی قزل تازه روشن و شفاف و کمی آبکی است در حالی که ماهی مانده چشمانی تیره و خشک دارد.

 خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

فرایند پرورش ماهی قزل آلا پرورشی در شیلات های کشور:

هر نوع آبزی دارای شرایط و محیط زندگی خاص خود می باشد که برای بقا و تولید مثل به آن ها وابسته است. ماهی قزل آلا نیز به عنوان یک گونه ی پر طرفدار در جهان قبل از اقدام به پرورش انبوه در سراسر کشور مورد مطالعات و آزمایشات بسیاری قرار گرفت و پس از شناسایی مراحل زندگی این ماهی اقدام به پرورش آن در ایران و برخی کشورها شد. در زیر به مراحل پرورش ماهی قزل آلا اشاره می کنیم:

  1. مرحله ی آماده سازی تولید مثل و تخم گیری از ماهی ماده.
  2. مرحله ی اسپرم گیری از ماهی نر
  3. مخلوط نمودن تخم و اسپرم و بارور نمودن تخم ماهی.
  4. نگهداری تخم چشم زده در محیط و با شرایط مناسب برای تبدیل آن به بچه ماهی یک گرمی.
  5. تغذیه ی بچه ماهی قزل آلا با خوراک مناسب و انتقال آن به آب و محیط با دمای مناسب.
  6. جداسازی بچه ماهی های درشت و ریز از یکدیگر.
  7. تامین آب سالم و شیرین با دمای ۱۵ تا ۲۰ درجه در محیطی با دمای ۱۸ تا ۲۵ درجه سانتی گراد.
  8. نگهداری و تغذیه ی به موقع و مناسب تا رسیدن ماهی به وزن ۲۵۰ گرم و بالاتر برای ارسال به بازار فروش.
  9. صید ماهی با ابزار مناسب
  10. انتقال و حمل ماهی به بازار فروش و کارخانه های بسته بندی ماهی

خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

آب های مناسب برای پرورش قزل آلا رنگین کمان در ایران:

تمیزی و سلامت آب در پرورش ماهی قزل آلا از اهمیت زیادی بر خوردار است. علاوه بر مسائل بهداشتی آب، عناصر تشکیل دهنده ی آب نیز می توانند در رشد و حیات ماهی تاثیر زیادی بگذارند. به حدی که اگر آب در هر یک از این عوامل تغییر محسوسی پیدا کند، زندگی ماهی به خطر خواهد افتاد. در زیر به برخی از عوامل شیمیایی حیاتی در آب اشاره می کنیم:

  • اکسیژن محلول در آب که باید حداقل ۵٫۵ میلی گرم در لیتر باشد و پایین تر از ۴ میلی گرم موجب تلفات زیاد ماهی می شود.
  • آمونیاک گاز سمی است که غلظت بالای ۰٫۰۲ میلی گرم بر لیتر آن در آب خطرناک است.
  • PH آب که میزان قلیایی یا اسیدی بودن آب استخر را نشان می دهد باید در محدوده ی ۴٫۶ تا ۹ ثابت باشد، چرا که ph متغییر به ماهی استرس وارد می کند.
  • گاز کربنیک که محلول در آب است و در حالت تعادل میزانی برابر ۲ میلی گرم بر لیتر باید داشته باشد.
  • نیتریت که در آب های طبیعی باید غلظت بسیار پایینی داشته باشد و الا موجب تلفات می گردد.
  • نیترات در مجموع برای ماهی قزل آلا سمی نبوده ولی غلظت بالای ۴۰۰ میلی گرم بر لیتر آن موجب مرگ ماهی می شود.

خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

شرایط صید ماهی قزل آلا از استخرهای پرورش:

صید ماهی قزل آلا یکی از مهمترین مراحل پرورش محسوب می شود چراکه ماحصل یک دوره ی طولانی پرورش را به بار می نشاند و انجام درست و به موقع آن بر کیفیت ماهی عرضه شده و در نتیجه بازده و سود پرورش تاثیر گذار است. به همین دلیل رعایت یکسری نکاتی که در زیر به آن ها اشاره می شود از اهمیت زیادی برخوردار است:

  1. با توجه به توانایی های مختلف ماهی ها در دریافت غذا و رشد نا متوازن آن ها، بهتر است که صید ماهی در استخرهای پرورش به صورت تدریجی انجام شود. به شکلی که ابتدا ماهیان درشت صید شوند و پس از آن فرصت رشد به سایر ماهی ها داده شده و مجددا صید می گردند.
  2. قبل از اقدام به صید جمعی ماهی از استخرهای پرورش باید به مدت ۴۸ ساعت قبل از صید ماهی قطع غذا شده باشد.
  3. قبل از انجام صید، می بایست تمام وسایل مورد نیاز از جمله، تور ماهیگیری، سبدهای حمل مناسب، نیروی کارگر کافی، آب تمیز جهت شستشو و یخ آماده شده باشد.
  4. در زمان صید جمعی، بهتر است سطح آب تا ۳۰ تا ۴۰ سانتی متر پایین آورده شود و بعد از آن صید انجام شود.
  5. بلافاصله پس از صید ماهی ها، بایستی آن ها را سایز بندی کرده و با استفاده از آب تمیز شستشو بدهند و یخ گیری شوند.
  6. توجه به تمامی نکات بالا بر کیفیت ماهی تاثیر زیادی دارد.

خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

شرایط خرید ماهی قزل آلا تازه:

برای خرید مطمئن ماهی تازه از بازارهای مختلف نیازمند شناخت ماهی تازه، توجه به اندازه ی ماهی و اطلاع از میزان خرید می باشیم. برای خرید با اطمینان به موارد زیر دقت نمایید:

  • اولین نکته در زمان خرید ماهی قزل الا تازه، توجه به بوی آن است، ماهی تازه بوی جلبک دریایی می دهد.
  • ماهی تازه دارای پوستی با طراوت و براق است.
  • در شناخت ماهی قزل آلا تازه، توجه به چشم های ماهی می تواند بسیار کم کننده باشد، چشم ماهی تازه برآمده و دارای سیاهی درخشانی است.
  • آبشش ماهی تازه به رنگ صورتی و قرمز روشن است.
  • گوشت شکم ماهی تازه سفت نیست و لغزنده نمی باشد.
  • در زمان خرید از مغازه هایی خرید نمایید که فروش بالاتری دارند.
  • بهتر است خرید خود را با مقدار کم شروع کنید.
  • در خریدهای اول، پاک کردن ماهی را به خود فروشنده محول کنید.
  • از فروشنده ماهی تازه تقاضا کنید و آن را به شرط خرید نمایید.
  • دنبال جنس ارزان نباشید و به هر ارزانی بی دلیلی مشکوک شوید.

خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

نحوه ی فروش اینترنتی ماهی قزل آلا:

از ساده ترین راه های خرید امرزه ماهی قزل آلا می توان به خرید اینترنتی آن اشاره کرد. دسترسی زیاد و راحتی در پرداخت و خرید از دلایل استقبال برخی مشتریان از این شیوه فروش می باشد. اما در زمان انجام خرید آنلاین باید به یکسری نکات و مراحل آن توجه داشته باشیم. که می توان به صورت زیر آن ها را نام برد:

  1. مراجعه به سایت های مجاز برای خرید ماهی قزل الا
  2. جهت خرید خرده ماهی بهتر است آنرا به صورت منجمد سفارش بدهید تا راحتتر بدست شما برسد.
  3. در زمان خرید به قیمت و نحوه ی ارسال ماهی دقت زیادی داشته باشید.
  4. در صورت امکان بخاطر هزینه ی حمل، در خریدهای بالای ۵۰ کیلو گرم از روش اینترنتی استفاده نمایید.
  5. قبل از خرید مشخصات ماهی، سایز و … آن را در سایت مطالعه نمایید.
  6. در صورت داشتن سوال و اطمینان از خرید، با بخش فروش سایت تماس بگیرید
  7. سفارش ماهی خود را ثبت نمایید.
  8. در خریدهای عمده ماهی قزل آلا پس از ارتباط با واحد فروش، بهتر است نمونه ی ماهی را از نزدیک ببینید.
  9. پس از تایید اولیه، قرارداد تحویل ماهی قزل الا بسته می شود.
  10. و در مدت زمان مشخص و با پرداخت پیش قرارداد ماهی به مقصد مشتری ارسال می گردد.

قیمت خرید ماهی قزل آلا تازه به صورت عمده و خرده فروشی:

قیمت ماهی قزل آلا در زمان خرید تابع عوامل مختلفی است که از آن جمله می توان به فصل خرید، مقدار عرضه و تقاضای ماهی در بازار و قیمت تمام شده ی ماهی قزل الا برای پرورش دهنده اشاره نمود. با توجه به وارداتی بودن بسیاری از تخم ماهی هایی که در ایران پرورش داده می شوند و همینطور مکمل های غذایی و دارویی وارداتی، تغییرات قیمتی ارز در کشور، سبب نوسان قیمت ماهی قزل آلا می شود. به همین دلیل قیمت های اعلامی در این سایت فقط در زمان انتشار این مقاله معتبر هستند و در زمان خرید ماهی قزل آلا تازه می بایستی قیمت بروز استعلام شود.

  • قیمت خرید ماهی قزل آلا تازه سایز ۲۵۰ گرم تا ۴۰۰ گرم، کیلویی ۲۷۰۰۰ تومان به صورت عمده فروشی.
  • قیمت خرده فروشی ماهی قزل آلا تازه از سایز ۲۵۰ تا ۴۰۰ گرم، کیلویی ۲۹۰۰۰ تومان.
  • قیمت خرید ماهی قزل آلا تازه، سایز ۴۵۰ تا ۷۰۰ گرم، کیلویی ۲۶۰۰۰ تومان به صورت عمده فروشی.
  • قیمت خرده فروشی ماهی قزل آلا تازه از سایز ۴۵۰ تا ۷۰۰ گرم، کیلویی ۲۸۰۰۰ تومان.
  • قیمت خرید ماهی قزل آلا تازه سایز ۷۵۰ گرم تا یک کیلوگرم، کیلویی ۲۵۰۰۰ تومان به صورت عمده فروشی.
  • قیمت خرده فروشی ماهی قزل آلا تازه از سایز ۷۵۰ گرم تا یک کیلوگرم، کیلویی ۲۷۰۰۰ تومان.

خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

اهمیت قیمت ماهی قزل الا در بازار تهران و بعثت در سال ۹۷ و ۹۸:

با توجه به وضعیت اقتصادی پیش آمده در سال ۹۷ و در ادامه رکود در سال ۹۸، و همینطور بالا رفتن تمام اقلام پروتئینی مصرفی اقشار جامعه، قیمت ماهی قزل آلا در مقایسه با سایر ماهی های آزاد و دریایی به نسبت پایین تر می باشد. به شکلی که ماهی دریای آزاد در بازار با قیمت حدود ۱۰۰ هزار تومان مبادله می شود در صورتیکه ماهی قزل آلا به قیمت ۳۰ هزار تومان قابل خرید است. در نتیجه می توان ماهی قزل آلا را جایگزینی سالم در سبد غذایی مردم در شرایط فعلی قرار داد.

دلایل خرید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی بجای ماهی تازه:

با شلوغتر شدن زندگی مردم در دنیای امروزی، بیشتر زمان افراد به کار و تلاش محدود می شود و زمان کمتری برای تهیه ی غذا و صرف آن باقی می ماند. به همین دلیل اکثر غذاها به صورت بسته بندی و آماده پیش می روند. ماهی قزل آلا هم به عنوان یک ماهی پرطرفدار، پایه و اساس بسیاری از غذاهای ایرانی است، ولی آماده سازی اولیه ی آن و نگهداری طولانی مدت آن سبب می شود تا افراد به جای خرید ماهی قزل آلا تازه، خرید ماهی منجمد را ترجیح بدهند. از دلایل دیگر این خرید می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. جابجایی و حمل ماهی قزل الا منجمد راحتتر است.
  2. آماده سازی ماهی منجمد جهت طبخ بخاطر نداشتن شکم و پاک شدن، سریعتر انجام می شود.
  3. زمان نگهداری ماهی قزل آلا منجمد بیشتر از ماهی تازه است.
  4. احتمال فاسد شدن و خراب بودن ماهی تازه بیشتر از ماهی منجمد شکم خالی است.

خرید ماهی قزل آلا تازه از تولید کننده

شرایط حمل و نقل مناسب ماهی قزل آلا تازه:

حمل و نقل ماهی صید شده و یا حتی زنده در کیفیت و سلامت ماهی تاثیر بسیار زیادی دارد. رعایت یکسری اصول حمل ماهی در مسافت های دور و نزدیک بر روی قیمت فروش ماهی نیز بسیار موثر است. در مورد شرایط ارسال توجه شما را به چند نکته جلب می نماییم:

  • ماهی قزل آلا بهتر است پس از صید به بازار فروش منتقل شود.
  • در زمان انتقال طولانی ماهی، ماهی باید یا بصورت زنده منتقل شود و یا به صورت منجمد شکم خالی.
  • در هنگام حمل ماهی قزل الا تازه بایستی حتما از کامیون های یخچالدار استفاده شود.
  • در بین ماهی های بارگیری شده، حتما باید پودر یخ ریخته شود.
  • در زمان حمل ماهی زنده، اکسیژن محلول در آب تانکر و تزریق مداوم اکسیژن به آب و درجه حرارت آن بسیار اهمیت دارد.
  • سالم بودن ماهی و قطع غذا ۴۸ ساعت قبل از حمل نیز بسیار پر اهمیت است.

مطلب پیشنهادی

فروش ماهی قزل آلا عمده در بازار ایران

فروش ماهی قزل آلا عمده در بازار ایران

فروش ماهی قزل آلا عمده در بازار ایران با قیمت مناسب به منظور عرضه در …

آراد برندینگ