خرید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی در بسته بندی های 10 کیلویی و وکیوم شده از سراسر کشور در شرکت ما امکانپذیر است. فروش ماهی قزل آلا از سایز 250 گرم تا 1 کیلو به صورت کامل و فیله به ارگان ها و کارخانجات خصوصی و دولتی با بهترین کیفیت و قیمت مناسب در سال 97 و 98 انجام می شود. بهره گیری از بهترین نژاد ماهی قزل الا و بالاترین اصول بهداشتی در تهیه ی ماهی منجمد و بسته بندی برای کسب رضایت مشتریان از اصول کاری شرکت ما به حساب می آید. برای خرید ماهی قزل آلا منجمد و ثبت سفارش محصول با واحد فروش تماس بگیرید.
- روش تولید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
- چرا ماهی قزل آلا را به صورت منجمد و شکم خالی به فروش می رسانند؟
- فواید غذایی ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
- قیمت خرید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
- نحوه ی خرید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
- فروش عمده ی ماهی قزل آلا منجمد بسته بندی:
- امکان صادرات ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی ایران:
- شرایط و مدت زمان نگهداری ماهی قزل آلا منجمد:
- مزایای منجمد و بسته بندی کردن ماهی قزل الا:
- مکان های قابل عرضه ی ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
- بیشتر بخوانید: ماهی خاویار
روش تولید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
معمولا روش های تولید ماهی قزل آلا منجمد در طی سال های مختلف در حال ارتقا و بهبود بوده و بر اساس تجارب بدست آمده در هر مرحله سعی در بالا بردن کیفیت ماهی و نگهداری آن شده است. روش متداول در کشور ما بدین صورت است که پرورش دهنده ماهی قزل آلا معمولا با کارخانه ی بسته بندی به صورت جدا کار می کنند و در صورت نیاز با یکدیگر مبادله ی ماهی انجام می دهند و مسلما هر پرورش دهنده ای که قیمت کمتری بدهد کارخانه ی بسته بندی ماهی آن را خریداری خواهد کرد. در هر صورت مراحل تولید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی را می توان در مراحل زیر خلاصه کرد:
- بیشتر بخوانید: ماهی سالمون
بیشتر بخوانید: ماهی قزل آلا در تهران
- تهیه ی ماهی قزل آلا با کیفیت و بر اساس سایز مورد سفارش توسط کارخانه ی بسته بندی
- صید و حمل ماهی با استفاده از کامیون های مخصوص و یخچالدار به کارخانه
- وزن کردن ماهی ورودی به کارخانه و شستشوی اولیه ی آن ها
- باز شدن شکم ماهی ها و خالی شدن شکم آن ها توسط دستگاه مخصوص
- سورت بندی ماهی شکم خالی با استفاده از دستگاه سورتر دیجیتالی
- در صورت نیاز و سفارش مشتری، زدن سرو دم ماهی یا فیله کردن آن
- شستشوی نهایی ماهی
- قرار دادن ماهی آماده داخل سینی های انجماد توسط اپراتور
- انتقال سینی های انجماد پر شده به تونل انجماد اولیه به مدت 2 ساعت، مرحله ی پیش انجماد
- انتقال ماهی به تونل انجماد سریع با دمای منفی 40 درجه سانتی گراد
- بسته بندی ماهی منجمد و انتقال به انبار سردخانه
- بیشتر بخوانید: ماهی خشک
چرا ماهی قزل آلا را به صورت منجمد و شکم خالی به فروش می رسانند؟
دوری مسافت مزارع پرورش ماهی قزل آلا تا شهرهای مصرف کننده آن، سبب شده تا حمل و نقل و نگهداشت ماهی تازه با محدودیت هایی روبرو شود. ماهی صید شده از شیلات های پرورش ماهی، معمولا تناژ زیادی است و احتمال آن که این مقدار ماهی در مدت زمان کمی بفروش برسد، پایین است. به همین دلیل تنها راه چاره برای نگهداری طولانی مدت تر از ماهی قزل الا، خالی کردن شکم و منجمد ساختن ماهی است. در زیر به تعدادی از دلایل فروش ماهی منجمد اشاره می کنیم:
بیشتر بخوانید: ماهی قزل آلا رنگین کمان در اصفهان
- حمل و نقل و جابجایی ماهی قزل الا منجمد آسانتر و راحتتر می باشد.
- احتمال آلودگی ماهی منجمد کمتر از ماهی تازه می باشد.
- زمان نگهداری تا بفروش رسیدن ماهی منجمد در بازار بیشتر است.
- ریسک فروش ماهی منجمد پایین تر از ماهی تازه می باشد.
- ترجیح بسیاری از رستورن ها و ارگان ها استفاده از ماهی قزل آلا به صورت منجمد است.
فواید غذایی ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
به طور کلی ماهی قزل آلا منجمد هم به مانند ماهی تازه دارای خواص بسیار عالی و زیادی است، اما برخی بخاطر انجماد این ماهی، تصور می کنند که فواید غذایی آن از بین می رود. در صورتیکه، با روش های انجماد سریع جدید، ماهی با سرعت و در پایین ترین دما به طور کامل منجمد می شود و تمامی مواد مغزی آن حفظ می شود. و در زمان استفاده هم پس از باز شدن یخ ماهی، تازگی گوشت و پوست ماهی کاملا مشخص می باشد. در زیر به فواید غذایی خوردن ماهی قزل الا اشاره می شود:
- ماهی قزل الا منبع غنی آهن است و خوردن آن از کم خونی جلوگیری می نماید.
- ماهی قزل آلا برای حفظ سیستم ایمنی بدن و مبارزه با بیماری های میکروبی مناسب است.
- این نمونه ماهی سرشار از اسیدهای چرب مفید برای بدن انسان می باشد.
- برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی، خوردن ماهی قزل آلا توصیه می شود.
- ماهی قزل آلا سرشار از ویتامین های گروه d و b است.
- مصرف ماهی مانع از پیری زودرس و خشکی پوست می شود.
- قزل آلا منبع غنی پروتئین برای بدن انسان و رشد کودکان می باشد.
- مصرف ماهی قزل الادر زمان باراداری برای رشد جنین مفید است.
قیمت خرید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
قیمت گذاری ماهی قزل آلا به شکلی مشخص و بر اساس قیمت بازار بعثت تهران اعلام می شود. و با نوسانات قیمتی به صورت روزانه مشخص می شود. اما مهمترین مسئله که در اکثر مواقع قیمت اصلی معاملات را تشکیل می دهد، میزان عرضه و تقاضای ماهی قزل آلا می باشد. در مورد ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی علاوه بر پارامترهای تاثیر گذار بر قیمت خود ماهی تازه، مسائل مربوط به بسته بندی، افت ماهی، کریه ی حمل و نقل و سایز ماهی در قیمت ماهی موثر می باشند. بر همین اساس می توان قیمت ماهی قزل آلا منجمد را در وزن های مختلف به صورت زیر اعلام کرد:
بیشتر بخوانید: دستگاه بسته بندی قزل آلا در ایران
- ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی در ساز 250 تا 350 گرم به قیمت عمده فروشی هر کیلو 38000 تومان.
- ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی سایز 250 تا 350 گرم به قیمت خرده فروشی، کیلویی 40000 تومان.
- ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی در سایز 400 تا 600 گرم به قیمت عمده فروشی، کیلویی 36000 تومان.
- ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی در سایز 400 تا 600 گرمی، به قیمت خرده فروشی، کیلویی 38000 تومان.
- قیمت ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی از سایز 700 تا 900 گرمی به صورت عمده، کیلویی 35000 تومان.
- قیمت ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی از سایز 700 تا 900 گرم به صورت خرده فروشی، کیلویی 37000 تومان.
- ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی از سایز 1 کیلو به بالا با قیمت عمده فروشی، کیلویی 34000 تومان.
- ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی از سایز 1 کیلو به بالا با قیمت خرده فروشی، کیلویی 36000 تومان.
نحوه ی خرید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
معمولا ماهی قزل آلا را به منظور منجمد سازی تخلیه ی شکم می کنند. و خرید این نمونه ماهی از طریق کارخانه های بسته بندی ماهی انجام می شود و یا در فروشگاه های بزرگ امکانپذیر است. ماهی قزل آلا منجمد یا بصورت وکیوم های 1 کیلویی تا 2 کیلویی در بازار عرضه می شود و یا در بسته بندی های 10 کیلو گرمی بفروش می رسد. در کل برای خرید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی مراحل زیر انجام می شود:
- مراجعه به فروشگاه های معتبر در صورت خرید جزء ماهی
- و یا ارتباط با کارخانجات و یا فروشندگان عمده ماهی قزل الا در کشور
- از طریق جستجو در اینترنت هم می توان محصول مورد نظر را پیدا کرد.
- پس از ارتباط با فروشده ماهی قزل الا منجمد، درخواست ماهی طبق اندازه و حجم مشخص انجام می گیرد.
- ثبت سفارش و بستن قرارداد در این مرحله انجام می شود.
- پس از پرداخت پیش پرداخت و امضای قرارداد فروشنده اقدام به تولید و آماده سازی ماهی مورد نظر می کند.
- پس از آماده شدن ماهی منجمد بارگیری انجام می شود.
- در مرحله ی آخر تصفیه حساب و ارسال بار برای مشتری انجام می شود.
فروش عمده ی ماهی قزل آلا منجمد بسته بندی:
ماهی قزل آلا منجمد معمولا توسط شرکت ها و ارگان های دولتی و خصوصی به صورت عمده خریداری می شود. تا جهت طبخ در منوی غذایی کارکنان خود از آن استفاده نمایند. در زمان خرید ماهی قزل آلا منجمد می بایست به کیفیت و تازگی ماهی و رنگ آن توجه ویژه ای نمود، بخاطر اینکه متاسفانه برخی از کارخانجات هستند که بخاطر فروش پایین، قیمت را پایین اعلام می کنند و پس از جذب مشتری اقدام به ارسال ماهی مانده در سردخانه های خود می کنند. در زیر به شرایط فروش ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی در شرکت ما اشاره می شود:
- در شرکت ما تمامی پروسه ی پرورش و فرآوری ماهی توسط یک مجموعه انجام می شود.
- شیلات های پرورش ماهی شرکت شامل ماهی قزل آلا با کیفیت و در وزن های مختلف می باشند.
- پس از ثبت سفارش و بستن قراداد فروش ماهی
- ماهی قزل الا مورد نظر پس از 48 ساعت قطع غذا شدن، از استخرهای مزرعه صید می شوند.
- ماهی صید شده پس از یخ گیری توسط خودورهای یخچالدار به کارخانه فرآوری انتقال می یابند.
- پس از وزن ماهی ورودی، ماهی قزل آلا وارد پروسه ی آماده سازی می گردد.
- ماهی منجمد داخل سردخانه های انبار شرکت جهت بارگیری منتقل می شود.
- پس از تصفیه ی حساب، بار به مقصد مشتری بارگیری و ارسال می شود.
امکان صادرات ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی ایران:
از بهترین حالت های صادرات محصولات دریایی و فاسد شدنی، ارسال آن ها به صورت منجمد و شکم خالی است. محصول فرآوری شده با انجام آزمایشات و تست های متعدد و با تاییدیه دامپزشکی محل فرآوری به کشور مقصد ارسال می شود. ماهی منجمد با شرایط خاصی بارگیری شده و حمل و نگهداری آن تا کشور مقصد با حساسیت زیادی انجام می شود. در زیر به مراحل مورد نیاز برای صادرات ماهی قزل آلا منجمد اشاره می گردد:
- تهیه ی ماهی قزل آلا سایز از شیلا های دارای مجوز بهره برداری، مسئول فنی، مورد تاییدیه ی دامپزشکی و دارای آزمایشات لازم
- رعایت اصول بهداشتی و فنی در صید و حمل و نقل ماهی به کارخانه ی فرآوری که حتی الامکان نزدیک مزرعه ی پرورش ماهی باشد.
- فرآوری ماهی با بروزترین تجهیزات و عاری از هرگونه آلودگی میکروبی و انگلی
- بسته بندی ماهی در کارتن های 10 کیلوگرمی و یا به صورت وکیوم طبق سفارش مشتری
- بارگیری محصول آماده شده در کانتینر یخچالدار و پلمپ آن توسط گمرک و دامپزشکی
- ارسال بار به مقصد مشتری
- گرفتن مجوزهای صادراتی لازم و ترخیص کالا
- مبادلات مالی دو طرف معامله
شرایط و مدت زمان نگهداری ماهی قزل آلا منجمد:
برخی به اشتباه تصور می کنند که ماهی قزل الا وقتی منجمد و شکم خالی شد، می توان برای مدت زمان طولانی آن را نگهداری و حمل و نقل کرد. در واقع مدت نگهداری ماهی منجمد، بسته به کیفیت ماهی، نوع ماهی و شرایط پیش انجماد و پس انجماد ماهی بستگی دارد. که معمولا خود کارخانجات فرآوری براساس دمای تونل انجماد و شرایط انجماد محصولشان زمان و تاریخ نگهداری ماهی را بر روی بسته بندی های کالا لحاظ می کنند. اما در کل اگر ماهی منجمد را در یخچال های با دمای زیر 18 درجه نگهداری کنند، می توان بین 10 تا 14 روز ماهی را نگهداری نمود.
مزایای منجمد و بسته بندی کردن ماهی قزل الا:
تخلیه ی شکم ماهی از محتویات شکمی و آب شش آن و همچنین انجماد سریع ماهی قزل آلا مزایایی را به همراه دارد. زمانی که شکم ماهی تخلیه می گردد، فساد ماهی و گوشت آن با سرعت کمتری اتفاق می افتد و اصطلاحا کیفیت ماهی حفظ می گردد. در زیر به برخی از مزایای انجماد و بسته بندی ماهی قزل آلا سالمون اشاره می کنیم:
- حمل و نقل آسانتر ماهی
- امکان صادرات به تمام نقاط جهان
- زمان نگهداری بیشتر
- حفظ کیفیت ماهی قزل الا
- سرعت بالاتر در پخت ماهی
مکان های قابل عرضه ی ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:
ماهی قزل آلا در شرکت ما در اندازه های مختلف و در انواع، سرو دم زده، استیک، فیله، شکم خالی کامل، سالمون شکم خالی و منجمد و فیله ی بدون استخوان قابل فروش به داخل و خارج از کشور می باشد. در زیر به برخی از مقاصد فروش شرکت اشاره می کنیم:
- تمامی ادارات دولتی و خصوصی
- بیمارستان ها و مراکز علمی و دانشگاهی
- رستوران ها و هتل های سراسر کشور
- هایپرمارکت ها و فروشگاه های زنجیره ای
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.