سیب زرد خشک میوه هایی هستند که محتوای اصلی آب آن حذف شده است. برش های سیب خشک شده نسخه های قهوه ای نرم و براق سیب های تازه هستند. این سیب ها علاوه بر خوشمزه بودن، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی زیادی هستند که برای سلامت انسان مفید هستند.
سیب خشک حاوی ویتامین E است که برای بدن مفید است. سیب قرمز حاوی تعداد زیادی ویتامین B است. این ویتامین ها متابولیسم طبیعی بدن را تنظیم می کنند و کبد و پوست را تغذیه می کنند.
ویتامین های B6 و B5 به تولید مواد شیمیایی و انتقال دهنده های عصبی مورد نیاز برای فعالیت مغز کمک می کنند.
سیب قرمز خشک می تواند مشکلات رایج پوست مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماری های پوستی طولانی مدت و مزمن را از بین ببرد یا کاهش دهد، زیرا حاوی ریبوفلاوین، ویتامین های C و A، مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، منیزیم است.
اسیدهای موجود در سیب قرمز خشک شده باکتری های دهان را هنگام جویدن از بین می برد و دندان ها و لثه ها را تمیز می کند. جویدن یک تکه سیب خشک مانند استفاده از یک مسواک طبیعی است.
مطالعات نشان می دهد که سیب خشک می تواند ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندان ها و لثه ها را تمیز کند و از پوسیدگی دندان و بیماری لثه جلوگیری کند.
سیب به دلیل طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای زنان باردار مفید است. ویتامین C باعث رشد مناسب دندانها، پوست، ماهیچهها و رگهای خونی جنین میشود. همچنین یک جذب کننده بسیار مهم مواد معدنی در دوران بارداری است.
دم کرده پوست سیب خشک شیرین شده با کمی عسل، یک نوشیدنی آرام بخش است. خوردن سیب خشک بر روی سیستم عصبی نیز اثر آرام بخشی دارد.
علاوه بر ویتامین های گروه B، منیزیم و فسفر، برخی از عناصر دیگر موجود در سیب خشک نیز بر روی اعصاب اثر آرام بخش دارند. همچنین شیرینی سیب قرمز خشک و جویدن آن باعث انبساط عضلات صورت می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.