با توجه به اهمیت تاریخی ظروف مسی نقره کوب در خانه و آشپزخانه و استفاده مداوم از آن در رستوران های فرانسوی درجه یک و برخی خانه ها، درک کمی در مورد آن کمک می کند.
در اینجا نگاهی به ظروف مسی می اندازیم تا نقاط قوت و ضعف آن را مشخص کنیم و سعی کنیم به شما کمک کنیم تا با سرمایه گذاری در برخی از آنها تصمیم بگیرید که آیا می خواهید عمیق تر شوید یا خیر.
از آنجایی که Serious Eats یک شرکت رسانه ای است و نه یک بانک سرمایه گذاری، متأسفانه ما انواع وجوهی را در اختیار نداریم که به ما امکان می دهد مجموعه بزرگی از ظروف مسی را بخریم تا بتوانیم هزاران تجربه دست اول از آن به دست آوریم.
برای کمک به پر کردن برخی از شکافهای دانش خود، به شرق گرینویچ، رود آیلند رفتیم تا از جیم هامان در مجتمع صنعتی بازدید کنیم که در آن دو شرکت ظروف مسی خود، East Coast Tinning (مخصوص بازسازی ظروف مسی قدیمی) و Duparquet را اداره میکند.
مس اولین فلزی بود که به دست بشر کار شد و این تاریخ به زمان طولانی و درازی باز میگردد – حدود 11000 سال. این باعث می شود که رابطه انسان با مس به قدمت کشاورزی باشد، اگرچه برای چندین هزار سال ما کار زیادی با آن انجام ندادیم، جز اینکه آن را به اشیاء تزئینی تبدیل کنیم.
چندین هزار سال بعد، اما هنوز مدتی قبل از اینکه مصری ها اهرام خود را برافراشتند، اجداد ما فهمیدند که چگونه ورقه های مس را در کاسه ها و سایر ظروف چکش کنند؛ در زمان رومیان، اگر نه قبل از آن، ما از مس برای ساخت ظروف استفاده می کردیم.
مس به دلیل توانایی خود در انتقال گرما و الکتریسیته مشهور است تصادفی نیست که مس است و نه آهن که از سیم های برق در دیوارهای ما عبور می کند و همین کیفیت است که آن را به فلز جالبی برای پخت و پز تبدیل می کند.
از بسیاری جهات، مس مانند چدن در انتهای مخالف طیف رسانش و حفظ حرارت قرار می گیرد و آنها را به دو ماده بسیار متفاوت و در عین حال مکمل برای پخت و پز تبدیل می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.