فروش عمده ماهی قزل آلا اصفهان از میزان فروش عمده ی سایر آبزیان خوراکی بسیار بیشتر است. ماهی قزل آلا، با داشتن فواید بسیار و طعم لذیذش طرفداران بیشتری را به خود جذب کرده است. این نوع ماهی در استان اصفهان، به میزان زیادی تولید می شود. اصفهان، به دلیل برخورداری از آب و هوای متاسب مکان بسیار مناسبی را برای تولید ماهی قزل آلا فراهم ساخته است. این استان یکی از قطب های تولید ماهی قزل آلا در ایران محسوب می شود. به همین علت فروش عمده ماهی قزل آلا اصفهان به سایر شهرها و استان ها همیشه در برنامه کاری این استان وجود دارد.
قیمت ماهی قزل آلا از گوشت قرمز پایین تر است:
جای بسی امیدواریست که در کشور ما همچنان، قیمت ماهی قزل آلا از قیمت گوشت قرمز بسیار پایین تر می باشد. از ماهی قزل آلا باید به صورت هفتگی، استفاده کرد. (توصیه می شود حداقل هفته ای دو یا یک بار، به شرط رعایت کردن اصول و تعادل غذایی)
روش طبخ تمام ماهیان، جهت بهره گیری از خواص آن بسیار ضروری است:
بدترین و اشتباه ترین روش طبخ ماهیان و هم چنین ماهی قزل آلا، سرخ کردن آن است. متاسفانه، این روش از رایج ترین روش های طبخ در بین ایرانیان است.
انواع روش پختن و آماده کردن ماهی قزل آلا:
هر روش دیگری به جز روش سرخ کردن، جهت حفظ مواد مغذی ماهی قزل آلا صحیح است. مانند:
- بخارپز کردن
- کبابی کردن
- آب پز کردن
- گریل کردن
- داخل فر گذاشتن
و …
دلیل رد کردن روش سرخ کردن ماهی قزل آلا:
سرخ کردن ماهی قزل آلا، نه تنها باعث می شود اسید چرب و مفید امگا 3 در ماهی از بین برود. بلکه باعث می شود این اسید چرب تبدیل به یک ماده ی سرطان زا بشود.
ارزش غذایی و مدت زمان نگهداری هر یک از انواع ماهی قزل آلا تازه و منجمد:
قابل ذکر است که بین ماهی قزل آلا تازه و منجمد از نظر ارزش مواد مغذی تفاوت چندانی وجود ندارد. اگر ماهی تازه خریداری نمودید و آن را داخل فریزر منجمد کردید، به مدت 2 ماه می توانید آن را نگهداری کنید. در صورت خرید ماهی قزل آلا منجمد نیز به مدت 6 ماه میتوانید آن را داخل فریزر نگهداری نمایید. ( دمای فریزر 18-)
استان اصفهان، با عرضه ی ماهی قزل آلا تازه و منجمد رونق زیادی ب این صنعت بخشیده است.
برای سفارش و ثیت خرید، با شماره همراه زیر تماس بگیرید.
It’s wonderful that you are getting ideas
from this piece of writing as well as from our dialogue made at this time.
I like the helpful information you supply to your articles.
I’ll bookmark your blog and take a look at once more here regularly.
I am slightly certain I will be informed a lot of new stuff right right here!
Best of luck for the following!
Amazing blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
Would you recommend starting with a free platform like WordPress
or go for a paid option? There are so many choices out there
that I’m totally overwhelmed .. Any recommendations? Appreciate
it!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.