فروش عمده ماهی قزل آلا پرورشی در تبریز و بازارهای سراسر کشور صورت می گیرد. در استان هایی که دارای مراکز پرورش ماهی قزل الا هستند و تولیداتی در حجم بالا دارند، میزان فروش عمده چند برابر سایر استان هاست. استان آذربایجان شرقی، هرساله با تولید چندین هزار تن ماهی قزل آلا دارای رتبه برتر در زمینه ی فروش این محصول است. تبریز حجم قابل توجهی از تولیدات خود را نیز صرف بخش صادرات می کند. فروش عمده ماهی قزل آلا پرورشی در تبریز آمار بالایی را به خود اختصاص داده است.
- بیشتر بخوانید: ماهی سالمون
ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلا:
ماهی قزل آلا دارای چندین ترکیب شیمیایی شامل:
- چربی
- پرورتئین
- کربوهیدارت
- آب
- ویتامین ها
- مواد معدنی
می باشد.
- بیشتر بخوانید: ماهی کپور
اسیدهای چرب امگا3:
اسیدهای چرب موجود در بدن ماهی قزل آلا، به صورت غیر اشباع می باشد. میزان چربی این نوع ماهی در 100 گرم به طور میانگین حدود 5 گرم می باشد. هم چنین، میزان امگا3 موجود، تقریبا 2/3 گرم است.
بیشتر بخوانید: ماهی کوکی
نکته 1:
ماهی قزل آلا حداقل باید به مدت 2 بار در هفته مصرف شود.
نکته 2:
بهترین زمان خوردن ماهی قزل آلا در وعده ی نهار است.
ماهی قزل آلا دریایی مفید تر است یا ماهی قزل آلا پرورشی؟
بسیاری از مردم بر این عقیده اند که ماهی قزل آلا دریایی بهتر و مفیدتر است. این یک عقیده ی کاملا غلط است.
تنها مزیت ماهی قزل آلا دریایی، داشتن امگا3 بیشتر نسبت به ماهی قزل آلا پرورشی است.
حال، چند مزیت ماهی قزل آلا پرورشی را نسبت به ماهی قزل آلا دریایی بررسی می کنیم:
- ماهی قزل آلا پرورشی گوشت لطیف تری نسبت به نوع دریایی دارد.
- میزان مواد شیمیایی و فلزلت سنگین در گوشت ماهی قزل آلا پرورشی بسیار کمتر است. ( به جهت پرروش در آب ضدعفونی شده و کاملا بهداشتی)
آیا برای زنان باردار منع مصرف ماهی قزل آلا وجود دارد؟
توصیه ی پزشکان به زنان باردار این است که از ماهی ها در هفته حداقل یک بار استفاده کنند. اما استفاده از ماهی قزل آلا پرورشی به مدت هفته ای دوبار هیچ مانعی ندارد.
شهر تبریز با میزان بالای فروش عمده ماهی قزل آلا، کمک زیادی به صنعت پرورش این نوع ماهی نموده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.