ماهی قزل
خانه / ماهی قزل آلا / فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد به صورت فله ای و در بسته بندی ده کیلویی و وکیوم با قیمت عالی در شرکت ما بفروش می رسد. تولید فیله قزل آلا و سالمون با بهترین کیفیت مخصوص صادرات و طبخ در رستوران ها و فروش در فروشگاه های زنجیره ای در مجموعه ی ما انجام می شود. خرید فیله ماهی قزل آلا این مزیت را به اشخاص می دهد که بجای زمان گذاشتن برای پاک کردن ماهی، آن را بصورت پاک شده خریداری کنند و با سرعت بیشتر اقدام به تهیه ی غذا نمایند. جهت اطلاع از شرایط فروش فیله ماهی قزل آلا با واحد فروش تماس بگیرید.

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

ویژگی های ماهی قزل آلا:

ماهی قزل آلا از گونه های جذاب پرورشی در دنیاست که بخاطر ویژگی های رشد پذیری و مقاومت بالا در محیط رشد، مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان قرار دارد. ماهی قزل آلا گونه های مختلفی در جهان دارد ولی معروفترین آن رنگین کمان است که بخاطر نوار رنگین کمانی که دور تا دور بدن ماهی را گرفته، بدین نام نامگذاری شده است. در زیر به برخی از ویژگی های منحصر بفرد ماهی قزل آلا اشاره می کنیم:

  1. ماهی قزل آلا در آب های سرد و بین دمای ۱۸ تا ۲۵ درجه می توناد زندگی کند.
  2. این ماهی گوشت خوار است و دوست دارد غذای خود را در آب شکار کند.
  3. تولید مثل ماهی قزل آلا در آب های شیرین می باشد و در طول سال فقط یکبار انجام می شود.
  4. اندازه و وزن ماهی قزل آلا می تواند به طول ۱ متر و وزن ۷ کیلوگرم برسد.
  5. ماهی قزل آلا بیشتر در آب های شیرین زندگی می کند ولی توانایی تحمل آب شور با غلظت مشخصی را نیز دارد.
  6. این ماهی دارای بیشترین میزان امگا۳ در بین موجودات زنده می باشد.
  7. گوشت لذیذ و خوش خوراک ماهی قزل آلا سبب شده تا پرورش و صادرات آن در سراسر جهان انجام شود.
  8. سرعت رشد ماهی قزل آلا رنگین کمان در بین سایر آبزیان بالاتر می باشد.
  9. ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلا نسبت به تمام دام و طیور بیشتر است.
  10. ماهی قزل آلا نسبت به محیط پرورش سازش پذیرتر از سایر ماهی هاست.
  11. این ماهی نسبت به خوراک دستی و نوع آن زیاد سختگیر نمی باشد.

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

روش پرورش ماهی قزل آلا در ایران:

کشور ایران بخاطر داشتن رودخانه های آب شیرین بسیار و سرچشمه های طبیعی فراوان با آب سرد، شرایط بسیار عالی برای پرورش ماهی قزل آلا در کنار این منابع آبی دارد. اقلیم آب و هوایی ایران نیز برای پرورش این گونه ی ماهی بسیار خوب جواب داده است. قیمت مناسب این ماهی، خواص بسیار زیاد، طعم عامه پسند آن و بالاخره تکثیر راحت و بصرفه این ماهی در کشور، سبب شده تا به روش های مختلفی در ایران اقدام به پرورش ماهی قزل آلا بکنند.

  • پرورش ماهی قزل آلا در بستر رودخانه ها با مسدود کردن و گرفتن قسمتی از آب آن
  • پرورش ماهی در شیلات های با استخرخای بتنی و مستطیل شکل
  • پرورش ماهی قزل آلا با استفاده از آب چاه در استخرهای هشت ضلعی
  • پرورش ماهی قزل آلا رنگین کمان در سیستم های مدار بسته و سوله های سر پوشیده
  • پرورش این گونه ماهی در قفس های مخصوص در پشت سدهای آبی و خاکی
  • پرورش ماهی در قفس در دریاچه و دریا
  • ساخت استخرهای پیش ساخته و پرورش ماهی قزل آلا در آن
  •  پرورش ماهی قزل آلا در بستر رودخانه ها به روش سنتی و طبیعی که بیشتر در پرورش ماهی قزل آلا خال قرمز انجام می شود.
  • پرورش ماهی قزل آلا سردآبی در استخرهای مخصوص کشاورزی

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

خرید و فروش ماهی قزل آلا در سال ۹۷ و ۹۸:

خرید و فروش ماهی قزل آلا در بازار ایران تا قبل از سال ۹۷ و ۹۸ بدین صورت بود که بر اساس تقاضای بازار خرید، ماهی به بازار و میادین تره بار عرضه می شد و قیمت ماهی در یک رنج تقریبا ثابتی در طول سال قرار داشت. قیمت مناسب ماهی قزل آلا و فراوانی آن در بازار باعث می شد که اکثریت اقشار جامعه اقدام به خرید و طبخ این نمونه ماهی در منازل خود نمایند. اما در سال ۹۷ بخاطر آشفتگی وضعیت اقتصادی کشور، عرضه و تقاضای ماهی قزل آلا بدلایل زیر بر هم خورد:

  1. افزایش نرخ ارز و بالا رفتن قیمت تخم چشم زده ماهی قزل آلا وارداتی
  2. افزایش قیمت مکمل ها و داروهای پرورش ماهی قزل آلا
  3. افزایش قیمت خوراک و غذای ماهی
  4. در نتیجه عوامل بالا، شاهد افزایش قیمت ماهی قزل آلا تا ۲٫۵ تا ۳ برابر قیمت قبل بودیم.
  5. بروز افزایش قیمت ماهی، سبب کاهش قدرت خرید و کاهش تقاضا برای ماهی قزل آلا در بازار شد.
  6. کاهش تقاضا و فروش پایین باعث ماندن ماهی روی دست پرورش دهنده می شد.
  7. و این عوامل موجب تعطیلی تعداد زیادی از شیلات های پرورش ماهی در کشور در این سال گردید.
  8. با کاهش قیمت و ثبات قیمتی در سال ۹۸، تقاضا در بازار افزایش یافت ولی ماهی کمتری در شیلات های پرورش ماهی آماده ورود به بازار بود.
  9. از طرفی افزایش نرخ ارز و کاهش قیمت ماهی در ایران باعث افزایش صادرات به بازارهای خارجی شد.
  10. و در نتیجه در سال ۹۸ هم شاهد نوسانات قیمتی هستیم ولی کمتر به نسبت سال ۹۷

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

تهیه و فروش فیله ماهی قزل آلا تازه پاک شده:

ماهی قزل الا به روش های مختلفی به بازار فروش عرضه می شود. برخی از مردم ترجیح می دهند ماهی قزل آلا را به صورت لاشه تازه از بازار خریداری نمایند، برخی به صورت لاشه پاک شده و شکم خالی، برخی دیگر زنده و کاملا تازه را ترجیح می دهند و برخی فیله منجمد و پاک شده را. اکثر افرادی که ماهی را بصورت فیله تهیه می کنند، می خواهند زمان آماده سازی ماهی جهت طبخ را سرعت بخشند. در زیر به مراحل و شیوه ی فیله کردن ماهی قزل آلا می پردازیم.

  • صید ماهی قزل آلا در وزن ۳۰۰ گرم تا ۱٫۵ کیلوگرم
  • حمل آن به کارخانه ی بسته بندی ماهی
  • تاییدیه ی اولیه ی دامپزشک کارخانه
  • شستشوی اولیه ی ماهی
  • قراردادن ماهی ها در دستگاه تخلیه ی شکم و خالی کردن محتوای شکمی ماهی
  • تفکیک ماهی ها بر اساس وزن و سایز با استفاده از دستگاه سورتینگ
  • شستشوی ثانویه ی ماهی و داخل شکم آن
  • در آوردن استخوان وسط ماهی
  • جدا کردن سر و دم ماهی در این مرحله
  • تقسیم ماهی به دو قسمت و دو فیله یک اندازه
  • قراردادن هر فیله در یک وکیوم مخصوص
  • انتقال به تونل انجماد با دمای منفی ۳۰ درجه سانتی گراد
  • بسته بندی و انبار کردن فیله ی آماده جهت فروش

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

تهیه و فروش ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی و بسته بندی:

فرایند آماده سازی ماهی قزل آلا جهت ورود به بازار فروش، طبق سلیقه هر مشتری یکسان است ولی محصول نهایی در برخی مراحل تغیراتی پیدا می کند. به عنوان مثال، چه مشتری ماهی لاشه منجمد بخواهد و چه فیله پاک شده، ابتدا باید شکم ماهی تخلیه شده و سایز آن مشخص شود تا بعد از آن وارد مراحل بعدی گردد. در زیر مراحل آماده سازی ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی را نام می بریم:

  • صید ماهی تازه از استخرهای پرورش ماهی در شیلات
  • انتقال ماهی با کامیون های یخچالدار مخصوص به کارخانه بسته بندی
  • وزن ماهی ورودی
  • انتقال به دستگاه تخلیه ی شکم ماهی
  • شستشوی شکم ماهی و خود آن
  • چیدمان ماهی در ظرف های مخصوص انجماد
  • انتقال ظروف به تونل انجماد سریع با دمای منفی ۳۰ درجه سانتی گراد
  • خروج از تونل انجماد و بسته بندی ماهی منجمد در کارتن های ۵ و ۱۰ کیلو گرمی
  • انتقال ماهی بسته بندی شده به انبار با دمای منفی ۱۸ درجه
  • بسته به سفارشات مشتری و سایز هر ماهی شکم خالی که روی هر کارتن مشخص می گردد.
  • سفارشات از انبار برای مشتری بارگیری می شوند.
  • صدور فاکتور و تصفیه ی حساب درب کارخانه انجام می شود.

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

قیمت فیله ماهی قزل آلا  و سالمون در بازار ایران:

تغییرات قیمتی ماهی قزل آلا در بازار ایران بیشتر بستگی به میزان عرضه و تقاضای ماهی در یازار دارد. به طوری که اگر تولید کننده مشتری ماهی تولیدی خود را به موقع پیدا نکند حاضر است آن را تا زیر قیمت بازار و حتی پایین تر بفروشد. از طرفی دیگر در ایامی چون شب های عید که تقاضا برای ماهی قزل آلا بشدت بالا می رود، شاهد بالا رفتن به یکباره قیمت ماهی قزل آلا خواهیم بود. در زیر به قیمت روز برخی محصولات ماهی قزل آلا اشاره می کنیم:

  • قیمت فیله ماهی قزل آلا سفید تازه پاک شده، کیلویی ۳۵۰۰۰ تومان.
  • قیمت فیله ماهی قزل آلا سفید پاک شده و منجمد، کیلویی ۴۰۰۰۰ تومان.
  • قیمت فیله ماهی قزل آلا سالمون تازه پاک شده، کیلویی ۴۵۰۰۰ تومان.
  • قیمت فیله ماهی قزل آلا سالمون پاک شده و منجمد، کیلویی ۵۰۰۰۰ تومان.

مشخصات فیله ماهی قزل آلا و فیله ماهی سالمون:

برخی از مشتریان در زمان خرید ترجیح می هند که ماهی قزل آلا را به صورت کاملا پاک شده و فیله خریداری نمایند. تا دردسرهای ماهی پاک کردن را نداشه باشند. در ضمن ظاهر فیله ماهی از ماهی کامل در وکیوم های فیریز شده مشتری پسندتر می باشد. در زیر به نحوه تولید و مشخصات فیله ماهی قزل آلا اشاره می کنیم:

  • اگر پوست ماهی قزل الا شکم خالی را جدا کنید و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید، فیله ماهی قزل آلا بدست می آید.
  • فیله ماهی قزل آلا معمولی سفید مایل به رنگ صورتی کمرنگ دارد و در اندازه کوچکتر از ماهی سالمون می باشد.
  • فیله تولید شده بدون استخوان و پوست بوده و آماده ی طبخ غذا می باشد.
  • طرز تهیه ی فیله ماهی قزل آلا سالمون هم درست مثل ماهی قزل الا معمولی است.
  • فقط بیشترین متقاضی برای فیله ماهی سالمون مربوط به خارج از کشور و صادرات می باشد.

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

نحوه ی وکیوم فیله ماهی قزل آلا:

از دلایل وکیوم کردن فیله ماهی قزل آلا می توان بخاطر بحث بهداشتی و بالا بردن زمان نگهداری این محصول اشاره کرد. همچنین وکیوم سبب می شود که دمای انجماد ماهی دیرتر کاهش یابد. طریقه ی وکیوم کردن فیله ماهی قزل آلا را در زیر می خوانیم:

  •  ماهی پس از تخلیه ی شکم و شستشو استخوان کشی می شود.
  • سپس پوسته ی آن جدا شده
  • و به دو فیله ی جدا تقسیم می شود.
  • هر عدد فیله ماهی داخل یک وکیوم قرار داده می شود.
  • و پس از آن وارد تونل پیش انجاد و انجماد می شود.
  • پس از ۸ ساعت، فیله کاملا منجمد شده آماده می شود و به انبار انتقال می یابد.

نحوه ی حمل و ارسال فیله ماهی قزل آلا:

حمل و نقل ماهی در فروش آن از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که کیفیت ماهی به مدت زمان و چگونگی حمل آن وابسته است. در اکثر قراردادهای تجاری خرید و فروش ماهی قزل آلا و صادرات آن نیز به مسئله ی حمل و نقل بسیار اهمیت می دهند. در زمان انتقال ماهی تازه و منجمد باید به نکات زیر توجه نمود:

  1. جهت انتقال ماهی در مسافت های کوتاه از روش حمل زنده ماهی استفاده شود.
  2. لاشه ماهی صید شده با کامیون های مخصوص و یخچالدار انتقال یابد و بین ماهی ها از یخ پور شده استفاده گردد.
  3. در مسافت های طولانی و صادرات ماهی سالمون، بهترین روش، ارسال ماهی منجمد شکم خالی و تک فیریز شده است.
  4. فیله ماهی قزل آلا و سالمون هم بخاطر دمای انجماد منفی ۳۰ درجه سانتی گراد باید با کامیون های یخچالدار انتقال یابد.

فروش فیله ماهی قزل آلا تازه و منجمد

صادرات فیله ماهی قزل آلا سالمون:

از بصرفه ترین و معقولانه ترین راه های فروش و پرورش ماهی قزل آلا و سالمون در وضعیت اقتصادی فعلی ایران، صادرات ماهی به سراسر جهان می باشد. کاهش هزینه های تولید ماهی، افزایش قیمت ارز و ارز آوری برای کشور، کسب درآمد با دلار، تنها تعداد کمی از مزایای صادرات ماهی قزل آلا به خارج از ایران می باشند. اما صادرات این محصول غذایی و ورود آن به کشور مقصد نیازمند زیرساخت ها و شرایطی می باشد که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:

  • ایجاد ارتباط با خریداران و تاجران کشور مقصد و یافتن بازار فروش مناسب.
  • داشتن و تولید محصول و ماهی مورد درخواست مشتری خارجی در ایران.
  • اعلام قیمت مناسب،
  • وجود زیر ساخت دولتی و مجوزهای دامپزشکی لازم از سمت شیلات پرورش دهنده ماهی
  • ارسال مشخصات شرکت ارسال کننده بار خریدار خارجی برای استعلام
  • مذاکره و بستن قرارداد
  • مشخص کردن نحوه پرداخت و مکان تحویل محصول
  • کرایه بار تا مقصد، هزینه ها و مجوزهای گمرک

 

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: امین مقدس
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120504495
ای دی تلگرام: aminmoghadas1010@
پست الکترونیکی: amin.moghadas65@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش ماهی سالمون در تهران

قیمت ماهی قزل آلا سردابی در بازار تهران

قیمت ماهی قزل آلا سردابی در بازار تهران به صورت عمده و خرده فروشی به …

آراد برندینگ